Комплект із двох кулінарних книг "Готуємо по-українськи" та "Літо на тарілці" відомої української кулінарної авторки та фуд-фотографки Зоряни Івченко
Не варениками єдиними живуть українські кулінари! Готувати по-українськи не означає нині варити лише борщ та кашу. Сучасна українська кухня — це майстерне поєднання традицій із сучасними можливостями, відрод"ження давніх рецептів та створення власних на базі тих продуктів, які дарує нам щедра українська земля.
Книга відомої фуд-блогерки, харків'янки Зоряни Івченко, авторки майже трьох десятків кулінарних книжок, призначається як для вправних куховарів, так і для початківців: кожен знайде тут рецепти до душі. Любите проводити на кухні багато часу й дивувати рідних та друзів утіленням вишуканих рецептів? Обожнюєте смачненьке, але не любите годинами стриміти біля плити? У цій книзі знайдуться рецепти для кожного — геть усе, від закусок аж до десертів. Рецепти, кожен з яких авторка готувала власноруч, перевіряючи складники та пропорції, супроводжуються її ж фото в улюбленому рустикальному стилі.
Отож гортайте, обирайте страви й готуйте разом із Зоряною Івченко — смачно й по-українському щедро!
Автор: Зоряна Івченко
Приготування страв і фото: Зоряна Івченко
Художнє оформлення: Олена Мишанська
Рік видання: 2021
Обкладинка: тверда
К-ть сторінок: 160
Формат: 190x235 мм
ISBN: 978-966-2647-75-4
Українське літо — неймовірно щедра пора року, яка дозволяє насолодитися смаками свіжих овочів, ягід, фруктів, зелені та пряних трав. А багатий вибір м’ясних та рибних продуктів дозволяє створювати дивовижні й корисні, іноді незвичні, але такі смачні поєднання!
Останнім часом українці багато мандрують і в різних країнах відкривають для себе нові смаки. І я в цьому плані не виняток! От тільки мені не подобається слухняно копіювати чужі рецепти. Я люблю адаптувати їх під наші українські продукти й реалії, створюючи нові страви. У цій книжці зібрано мої літні рецепти. Упевнена, що з ними ваше літо смакуватиме якнайкраще!
Усі страви в цій книжці я готувала неодноразово й фотографувала сама.
Професійна фуд-фотограф і кулінарна авторка.
Співпрацювала із зарубіжними кулінарними сайтами, як-от канадським SOS Cuisine, чи видавництвами (наприклад, німецькою філією британського Parragon), для яких приготувала й сфотографувала кількасот страв. Загалом фуд-фото авторки купували видання більше ніж із 30-ти країн. Співпрацювала з багатьма українськими брендами — виробниками продуктів харчування. Готувала й фотографувала рецепти, календарі й каталоги для «Бондюеля», «Вереса», «Алана», «Таї» та багатьох інших. Упродовж 5-ти років співпраці з видавництвом КСД Зоряна Івченко приготувала й сфотографувала понад тисячу страв і видала 26 книжок.
- Ціна: 510 ₴